//FairyLife
The Intro
Entries About Linkies Stuff



Hi, Assalamualaikum. I am Ayu, sweet 14. First Batch of PBS's Victims. Thank you for visit my ordinary blog. Do visit again, okay ? Peacee ^^ Falling In Love With Kwangsoo :)


My Tagboard
  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • Your CBOX code widht 220px, ok? :)


    Credits!
    Template: Student Kecik
    Inspired By: Littlest Biyha
    Basecode By: Nurul AtiQah
    Others:   


    PBS -,-
    Monday, 19 November 2012 • Permalink • Add comment {0}
    assalamualaikum , hyeee alls :) semua sehat aiteee ? kami sihatt jaaa . tahu kan keadaan dunia kita sekarang macam mana ? dah jadi macam ni , kita perlulah berjaga jaga , berhati hati , dan belajar daripada pengalaman . kita sebagai umat Islam , kenalahh bersatu paduu , bukan berpecah belahh . okayyokayy , tersasar topik dah nieee :DD actually , nak story pasal PBS ini , means : Pentaksiran Berasaskan Sekolah --"   Tan Sri Muhyiddin pun , kenapalahh kami yang first batch kena buat benda ni , tau tak betapa terseksanyaa kami buat benda benda ini semua , tapi takpaa laa kan , ini future kami , aitee ? terpaksalahhh -.- kalau buat 8 subjek yang teras SAHAJA tu takpa lagi . ini berbelas belas subjekknyaa . yg xpenting tu . tak payah laaa . likes P.Jasmani , P. Seni . susahhlaa nak nilai . then , kena capai Band 6 laa . pengetua ckap at least mesti Band 4 . band 4 okayyyy . okayylaaa . selamat dia suruh sampai Band 4 , kalau Band 6 semuaa , haaa, kann dahhh . ini baru form 1 , belum form 2 , form3 . even form 1 pun dah pressure tinggi . ini pun start pertengahan tahun , next year start awal tahun okayyy . lagilaaaa berdouble tripleeee pressure nyaaaa :/ takpaa laaaa , kami sannup berkorban demi our FUTURE :)
    thenn , dengar pulak khabar angin yang ckap , nak buat PMR balekk . ini pun atas permintaan ramai parents . kementerian xnak pun buat , sebab dah ada PBS nii , jadi depa xnak laa buat PMR dahh , tapi ramai ibubapa mintak ada balek PMR , jadi Kementerian pun pertimbangkanlaaa . mintak mintaklaaa tak da ya allah , aminnnnnnn :') *tadah tangan , then aminkan doa*  . okayy laa , itu saja untuk hari ini :DD
    gambar semalam keluar dengan parentsss , bosan duduk rumahhh :) XD




    *a picture cannot describe who they are and their story . it depends either the smile is sincere or not .   

    choi minho a.k.a kang tae joon 
    * he is mine okayyyyy :)