//FairyLife
The Intro
Entries About Linkies Stuff



Hi, Assalamualaikum. I am Ayu, sweet 14. First Batch of PBS's Victims. Thank you for visit my ordinary blog. Do visit again, okay ? Peacee ^^ Falling In Love With Kwangsoo :)


My Tagboard
  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • Your CBOX code widht 220px, ok? :)


    Credits!
    Template: Student Kecik
    Inspired By: Littlest Biyha
    Basecode By: Nurul AtiQah
    Others:   


    Twitter
    Tuesday, 13 March 2012 • Permalink • Add comment {0}
    assalamualaikum kawan - kawan :) .
    korang sehat tak nie ? mcam tak sehat jaa , hahaha :D mesti semua kena selsema , sorry lah , blog kita dah berhabuk , so now koprang pulak jadi mangsa , sorryyyyy bebanyakk yaa :)
    k now , ayu nabilah here want to tell you about my twitter :) muahahahahaha , lawak ke derr ? :p
    buka kite punya twitter akaun tue rajin rajin lah follow yaa , klu korang follow kite punya blog , kite follow balek kayyy :') dan aku nak bagitau siap siap , korang tweet lah bende yang happy happy , seronok seronok , boleh lah aku retweet and favourite , hehe :DD
    dah bende tue yg bole aku buat , ade 3 function jaa , reply , retweet and favouritee :DD cause of that , i love twiterrrrrr :) ecewahhh :p
    nie name twitter aku , add yaa as korang nye followers , hikhikkk :DD

    Ayiϟh Eϟtelle ▲

    kay lah awok awok semua , kite nk tweet tweet nieee . jumpe korg di twitterjaya yeaa ;) 
    byebyeeee awokk , assalamualaikum . 
    #and jangan lupe , favourite this updates :DD