//FairyLife
The Intro
Entries About Linkies Stuff



Hi, Assalamualaikum. I am Ayu, sweet 14. First Batch of PBS's Victims. Thank you for visit my ordinary blog. Do visit again, okay ? Peacee ^^ Falling In Love With Kwangsoo :)


My Tagboard
  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • Your CBOX code widht 220px, ok? :)


    Credits!
    Template: Student Kecik
    Inspired By: Littlest Biyha
    Basecode By: Nurul AtiQah
    Others:   


    An Unusual Story :]
    Friday, 19 April 2013 • Permalink • Add comment {0}
    Assalamualaikum . Hyee youallls yang sudah lama kita tidak ketemu yaa ? Ada yang dah rindu ke sama ayu ? haha . ayat poyooo je lebih . saya okay saya dah besar :P okay , lari tajuk . actually , baru je balik dari kem . this year buat dekat luar , dekat tapak perkhemahan hutan dara ? abaikan =.= dekat kaki bukit larut . kemnya agak best tapi benda yang tak seronoknya adalah Elit Puteri diboikot lagi ? >< sapa tak sedih bro ? tapi dah habis kem kan ? malas nak cerita banyak , habis kem tutup cerita okayy ? good boy and girl :) Elit Puteri menang lagi tahun ni . gilaa tak happy , time nak umumkan kompeni terbaik , kami berempat ( aku , farah , diana ,ain ) aku pegang tangan farah , diana kami semua tunduk jaa , pasrah lah katakann , then sebut ja Elit Puteri semuaa lompat bagai nak gilaa tak ingat dunia , orang dahh , buat malu jaa kann ,hahaha XD warrior warrior rior warrior warrior rior :) *stylee* lu sama lu , wa sama wa , lu jangan kerek sama guaa :) tukar ceritaa , dah lari sangat dahh ni , ahaha xD actually hari ini takde benda yang nak dituju pun , hanya tulis apa yang rasa nak tulis *ayat mintak penampar je kan* haha :D Semuaa semuaa , mai japp , nak bisik nak cakappp *bisik* Jongkook dengan Kwangsoo Comel Gilaaaaaaaaaaaa :* dengar tak semuaaaa ? dengar jelaah . perlu ke cakap dekat mic ? tak kann ? haha. Dia memang comel . Jongkook nampak dia macho jaa , handsome pulakk tuu , bak kata orang , dia berkarisma lah katanyaa :) Serius aku cakaap . Serius ! *ayat ain* Kwangsoo comel . Dia giraffe . gelaran untuk dia . sangat sesuai dengan dia , ada yang satu episod tuu yang animal kingdom , dia mmg ada genetik giraffe 100% dalam diri diaa , haha , dengan larinyaa , bertentang matanya , bersweet-sweetnya , jealous dohh :] Okaylahh , tengok jelaah gambarnyaa yaa , byebyee , assalamualaikum :)


























    * di mana ada ayu , di situ mesti terselit gambar Minhooo :* 












    It's About Choi Minho & Shinee :]
    Saturday, 23 March 2013 • Permalink • Add comment {0}


    comelnyaaaa :]

















    dia handsome , dia comel . tapi tak sehandsome , Rasulullah SAW :)